Fotoalbum

Efter hjemkomsten fra Grønnedal blev julen fejret derhjemme, men den 11. jan. 1961 blev jeg påmønstret "Varla Dan" som 3. styrmand. Skibet lå ved Grønlands Handels Plads, hvor vi lastede til Grønlands vestkyst, og således fik jeg et fornyet gensyn med vennerne i Grønnedal og fik hele turen op til Holsteinsborg.

Efter hjemkomsten skulle jeg tilbage på West Coast Line, og tog derfor toget ned til Rotterdam, hvor jeg gik om bord på hollandske amerikalinjes "Maasdam" med efterfølgende luksustur over Atlanten til New York, hvor jeg blev indlogeret på hotel i nærheden af Central Park. Efter en god uge der, blev jeg med Greyhound bus sendt ned til Jacksonville i Florida, hvor "Marna Dan" ankommet. Herefter var det den kendte rute mellem New York og Valparaiso i Chile. Om bord fik jeg kæbehulebetændelse, blev indlagt på det tyske hospital i Valparaiso. Efter en måneds forløb blev jeg fløjet hjem, og der tog det ikke lang tid at blive helbredt.
Min næste opgave var på Kogtved Søfartskole, men forstander Eisfeldt havde jeg det ikke ret godt med, men havde den fornøjelse at sejle med Dyhr Nielsen på "Lilla Dan", og vi var enige om mange ting.